Produse Suavinex pentru igienă și baie

Universul Little Luxuries

Suavinex s-a născut în 1983 și este prima companie care a transformat biberoanele și suzetele în veritabile accesorii de modă pentru bebeluși. Așa cum fac marile case de modă, Suavinex lansează în fiecare an mai multe colecții, linii și ediții limitate, în care designul joacă rolul de bază. Acestea le oferă celor mici posibilitatea de a combina accesoriile de modă și de a se diferenția prin acestea, așa cum fac adulții.

Dar Suvinex nu oferă doar biberoane, suzete și accesorii, ci caută în permanență noi modalități de a face viața mai ușoară pentru tine și pentru bebelușul tău, prin dezvoltarea unor produse inovatoare pentru perioada lactației, sterilizare și curățare, dentiție și învățare psihomotorie, igienă și alimentație, precum și a unei game largi de tratamente corporale pentru perioada sarcinii și cosmetice pentru mamă și bebe.

Filosofia noastră de viață

Deoarece le realizăm cu grijă și multă dragoste, noi credem în fiecare dintre produsele noastre. Suntem experți în a oferi liniște părinților, dezvoltând soluții inovatoare și sigure pentru toate necesitățile copiilor.

Pentru că știm că atunci când devii părinte, nu mai există nimic mai important pe lume decât copilul tău și pentru că unicul nostru obiectiv este să ne asigurăm că tu te simți bine folosind produsele noastre, calitatea ocupă rolul central în toate procesele de dezvoltare și producție.

Deținem certificatele de calitate UNE-EN ISO 9001: 2000 și 14001: 2004 acreditate de AENOR, și suntem membri ai Comitetului European Child Use and Care Articles, organism responsabil de elaborarea actelor normative pentru articole de puericultură. În plus, toate suzetele și tetinele biberoanelor noastre sunt susținute de Societatea spaniolă de Stomatologie Pediatrică (SEOP).

Deoarece calitatea produselor noastre se traduce într-un sentiment de siguranță pentru părinți, încrederea în brand-ul nostru devine cel mai mare dintre premii. Putem afirma cu tărie: „Poți avea încredere în noi!”

Responsabilitatea noastră

Pentru că ne dorim sa fim o companie responsabilă, realizăm constant acțiuni în beneficiul mediului nostru. Astfel, colaboram cu diverse ONG-uri legate de lumea copilăriei. Prin aceste organizații livrăm produse pentru bebeluși din familii defavorizate, atât în Spania, cât și pe plan internațional. De asemenea, fiind conștienți de costurile ridicte pe care trebuie să le suporte familiile cu gemeni sau tripleți, ajutăm și în astfel de situații, prin trimiterea de mostre. Angajăm persoane cu handicap.

În plus, comunicăm activ atât în interiorul companiei, cât și în afară. Toate programele noastre de cercetare și dezvoltare sunt realizate în strânsă colaborare cu furnizorii noștri, colaboratori externi, institute tehnologice și universități. Comunicăm de asemenea cu moașe, asistenți medicali de la pediatrie și neonatalogie sau farmaciști și considerăm mereu binevenite recomandările acestora. Și, bineînțeles, ascultăm cu deosebită atenție părerile părinților, deoarece produsele noastre sunt până la urmă dedicate lor și copiilor lor!